6 tekenen dat je snel van deze man moet wegrennen

Volgens een onderzoek bekent 39% van de mannen binnen de eerste maand na het daten. Deze romantische impulsen betekenen echter niet dat de relatie sterk zal zijn. Deskundigen wijzen op zes signalen waar vrouwen vooral op moeten letten als ze beginnen met daten. Ze verraden vanaf het begin of ze een toekomst hebben.

1. Hij beschouwt jullie na de eerste date als een koppel en praat er voortdurend over

Psychologen zijn tot de conclusie gekomen dat geliefden zichzelf ongeveer twee maanden na de eerste ontmoeting een koppel moeten noemen. Uiteraard kan de tijd enigszins variëren van persoon tot persoon. Deze paar maanden zijn voldoende om een ​​grofweg realistische mening te vormen over de persoon met wie u aan het daten bent. Dus als hij niet de tijd heeft genomen om je beter te leren kennen, betekent dit dat hij niet om je ware zelf geeft en gewoon niet alleen wil zijn.

Kijk beter:

2. Hij geeft je schattige bijnamen

Uit onderzoek blijkt dat schattige bijnamen een relatie sterker kunnen maken. Dit geldt echter alleen voor stellen die al een tijdje samen zijn. Als je op de eerste date ‘beer’, ‘konijntje’ hoort… in plaats van je naam, moet je misschien gaan letten op wat er om je heen gebeurt. Misschien probeert je potentiële partner je gewoon te ontmenselijken, waardoor je een ander meisje op zijn lijst wordt.

3. Hij is klaar om je ouders meteen te ontmoeten en maakt plannen voor de toekomst

Heel vaak zijn het vrouwen die grote evenementen afdwingen en namen kiezen voor hun toekomstige kinderen. Er zijn echter ook mannen die hun grootse plannen al in de eerste fase van de relatie beginnen bekend te maken. Ze zeggen dat ze heel graag de ouders van hun vriendin willen ontmoeten en haar aan zijn ouders willen voorstellen. Dit kan een truc zijn om indruk op haar te maken.

4. Hij is klaar om alle verantwoordelijkheden op zich te nemen en je kunt meteen samenwonen

Volgens experts moeten twee mensen een aanzienlijk aantal vragen beantwoorden voordat ze gaan samenwonen, zodat ze niet na een paar weken uit elkaar gaan. Als een man haast heeft om deze belangrijke beslissing te nemen, is het de moeite waard om te proberen te begrijpen waarom hij het doet. Misschien heeft hij gewoon een relatie nodig en maakt het hem niet uit wie zijn partner is.

Kijk beter:

5. Hij is extreem jaloers op je

Psychologen geloven dat relaties die wantrouwen en overweldigende jaloezie bevatten, ervoor zorgen dat partners zich slecht voelen. En volgens deskundigen is er nog iets negatiefs waar een vrouw rekening mee moet houden als ze aan het begin van een relatie met jaloezie wordt geconfronteerd: heel vaak kan vroege jaloezie een signaal zijn van toekomstig geweld van een partner.

6. Hij blijft je bellen en sms’en als hij weet dat het lastig is

Als uw man aandacht aan u besteedt, maar het tot het uiterste doorvoert, overdrijft en uw smeekbeden negeert om uw persoonlijke grenzen niet te overschrijden, houd dan één ding in gedachten. Hij kan u op ongelegen tijden bellen en u vragen om midden op de werkdag of zelfs midden in de nacht af te spreken.

In deze gevallen is het de moeite waard eraan te denken dat dit soort gebrek aan respect in de regel in de loop van de tijd alleen maar groter wordt, waardoor het aantal conflicten tussen het paar toeneemt.

admin/ author of the article

Ik ben een getalenteerde en creatieve journalist, gespecialiseerd in het schrijven van artikelen. Mijn taak is om verschillende onderwerpen te onderzoeken, interviews af te nemen, gegevens te analyseren en hoogwaardige inhoud te creëren die de aandacht van lezers trekt en hen inspireert tot nadenken en actie

Loading...
Weblog Meppel