Wintervoeding voor een sterk immuunsysteem: Wat wij dit seizoen voor kinderen kiezen

Met de eerste verkoudheden beginnen de eerste virussen en dit jaar begon de uitbraak van virussen door vele factoren veel eerder. Kinderarts en IBCLC-moederborstvoedingsconsulente, Lila Bibi, postte op Facebook over goede voeding voor kinderen tijdens de wintermaanden om hun immuniteit te versterken.

Zoals hij schreef: ‘Om te kiezen seizoensgroenten en -fruit het is het beste wat we kunnen doen voor ons dieet, onze gezondheid en onze portemonnee. De natuur zorgt voor ons en biedt elk seizoen van het jaar precies wat ons lichaam nodig heeft om goed te kunnen functioneren. Ze zijn natuurlijk ook veel smakelijker.

Dus ter herinnering, voor de komende 3 maanden kiezen we voor onze kinderen en ons mbroccoli, rode biet, bloemkool, selderij, wortel, prei, snijbiet, witte en paarse kool, spinazie, pompoen.

Winterkledij vruchten zoals citrusvruchten, appel, peer, granaatappel, kiwi. En natuurlijk peulvruchten, kastanjes, schoudernoten of boters daarvan voor kleine kinderen jonger dan 3 jaar.

En onze kinderen zullen, met een beetje geduld, doorzettingsvermogen, verbeeldingskracht bij het koken en het goede voorbeeld van ons, langzaam volgen”.

themamagers

admin/ author of the article

Ik ben een getalenteerde en creatieve journalist, gespecialiseerd in het schrijven van artikelen. Mijn taak is om verschillende onderwerpen te onderzoeken, interviews af te nemen, gegevens te analyseren en hoogwaardige inhoud te creëren die de aandacht van lezers trekt en hen inspireert tot nadenken en actie

Loading...
Weblog Meppel