Wie moet Olivier op 31 december opgeven: doktersantwoord

Het is moeilijk om je een nieuwjaarstafel voor te stellen zonder deze traditionele salade. Dit heerlijke gerecht is bij velen geliefd.

Maar toch kan niet iedereen Olivier eten.

Voedingsdeskundige Natalya Kruglova sprak over wie zo’n salade zou moeten weigeren, meldt NEWS.ru.

Zoals de specialist opmerkte, mogen mensen die bepaalde gezondheidsproblemen hebben ondervonden, Olivier niet eten op een feestelijke avond, anders zal het gerecht alleen maar schade aanrichten.

Olijf
Foto: © Belnovosti

Kruglova zei in een gesprek met verslaggevers dat calorierijke salade niet mag worden gegeten door bepaalde groepen mensen: degenen die onlangs een operatie aan de spijsverteringsorganen hebben ondergaan, maar ook mensen met een maagzweer, verergering van cholecystitis of pancreatitis.

Als u maag-darmproblemen heeft, mag u Olivier ook niet eten.

Ze legde uit dat het belangrijk is dat mannen en vrouwen die met dergelijke ziekten worden geconfronteerd, een speciaal zacht dieet volgen.

Eerder vertelden we je hoe je gezonde Olivier kunt bereiden.

admin/ author of the article

Ik ben een getalenteerde en creatieve journalist, gespecialiseerd in het schrijven van artikelen. Mijn taak is om verschillende onderwerpen te onderzoeken, interviews af te nemen, gegevens te analyseren en hoogwaardige inhoud te creëren die de aandacht van lezers trekt en hen inspireert tot nadenken en actie

Loading...
Weblog Meppel