Hoeveel Olivier en haring kun je onder een bontjas eten zonder je gezondheid te schaden: commentaar van een voedingsdeskundige

Wie kan het weerstaan ​​om Olivier of haring onder een bontjas aan de nieuwjaarstafel te proberen? Dit zijn heerlijke salades die altijd je eetlust opwekken.

Maar het is erg belangrijk om het niet te overdrijven, anders kan het uw figuur en gezondheid negatief beïnvloeden.

Voedingsdeskundige Elena Solomatina sprak in een interview met vertegenwoordigers van de RT-publicatie meer in detail over hoeveel je van zulke smakelijke maar schadelijke gerechten kunt eten.

Ze legde uit dat de norm moet worden berekend op basis van de toestand van de persoon: zijn gewicht, geslacht, leeftijd en bestaande ziekten.

Salade
Foto: © Belnovosti

Solomatina merkte op dat het voldoende is om een ​​paar lepels salade te proberen die mayonaise bevat.

De portie kan groter zijn als het gaat om caloriearme gerechten gemaakt van groenten en kruiden.

De specialist zei dat gerechten minder schadelijk kunnen worden gemaakt. Als u bijvoorbeeld mayonaise uit de compositie verwijdert. De saus kan worden vervangen door magere zure room.

Eerder schreven we hoe je een gezondere versie van Olivier kunt bereiden.

admin/ author of the article

Ik ben een getalenteerde en creatieve journalist, gespecialiseerd in het schrijven van artikelen. Mijn taak is om verschillende onderwerpen te onderzoeken, interviews af te nemen, gegevens te analyseren en hoogwaardige inhoud te creëren die de aandacht van lezers trekt en hen inspireert tot nadenken en actie

Loading...
Weblog Meppel